tirsdag den 27. maj 2014

Fujifilm FF-150 Photo Daypack

Fujifilm FF-150 Photo Daypack

Her det direkte link...

Kombination af Daypack og fotorygsæk.

Fleksibel indretning i fotodelen der sikre optimal opdeling og beskytter det fotografiske udstyr, og god plads til en ekstra trøje, regnsæt, kikkert eller andet i overdelen. Vandtætte lynlåse og kraftig quick-lock. Specielt designet til Fujifilm X-System kamera eller FinePix kamera.

Komfortabel bæresystem!



søndag den 18. maj 2014

Gratis strøm til mobilen, GPS'en eller kameraudstyr...


Solar oplader til kameraudstyr, mobiltelefon, MP3/4, GPS udstyr…

Her det direkte link...

Med Free Loader er du uafhængig af stikdåsen, lad solen eller lyset oplade dine batterier eller dit elektroniske udstyr. Hvordan virker den så? Free Loaderen foldes ud som en sommerfugl og placeres dernæst på et egnet sted, så gemmer Free Loaderen strømmen indtil at der er behov for at oplade sit udstyr, og det bedste er at strømmen er gratis.

Free Loader er perfekt rejsen – til steder hvor strøm ikke er tilgængelig, eller bare til dagligt brug. Free Loader en ny måde at være miljøbevidst på og samtidig kan den spare dig for mange penge. Og så er den lille og let 123 x 62 x 17 mm 185g.

Til Free Loader tilbyder vi forskelligt ekstra udstyr, som transport taske, forskellige stik og batteriholdere til AA og AAA batterier. Den leveres med et kit på 11 stk. stik til gængse standarder. Free Loader er forsynet med et 1000 mAh Li-ION batteri.

Der medfølger stik til:
- LG Chocolate mobil telefoner - Motorola V66 serien og V3 mobiltelefoner - Alle Nokia mobiltelefoner også N serien - Samsung A288 og D800 serie mobiltelefoner - Sony Ericsson T28 og K750 mobiltelefoner - 4mm jack-stik til Sony PSP, Tom Tom sat nav, digital kameraer, PDA’er and two-way radioer - Mini USB til Blackberry Smart phones, Bluetooth headsets etc - USB 2.0 til iPod, iPod Shuffle, MP3 afspillere, smart phones, PDA’s, GPS plus, osv.. - Nintendo DS lite

Se filmen her...

mandag den 12. maj 2014

Plustek OpticFilm 8100 Diasscanner- Danmarks bedst pris...



Plustek OpticFilm 8100 Diasscanner

Direkte link...

Scanner dias og negativer i 7200 DPI (50 Megapixel) og flotte farver.

Plustek OpticFilm 8100 er en dedikeret og alsidig 35 mm dia- og filmscanner med høj (7200 dpi) optisk opløsning. To one-touch knapper i fronten på diasscanneren gør scanning nemmere og mere effektiv for deling på websites såsom Flickr, Facebook, Picasa, osv.

Plustek OpticFilm 8100 er en ægte 7200 dpi (ppi) filmscanner, der gør scanning og bevaring af gamle lysbilleder og negativer (35 mm film) let og effektivt. Med Plusteks Multi-Sampling fjernes "støj" fra lyset, ridser og støv, og den nye unikke lampe i scanneren giver dine billede mere levende og præcise farver.

OpticFilm 8100 scanneren leveres med den nyeste version af LaserSoft Imagingscanner software - SilverFast 8.

En nyudviklet WorkflowPilot guider brugeren gennem alle scanning og efterbehandling. Den nyudviklede grafiske brugergrænseflade er meget intuitiv og nem at bruge.

Silverfast programmet giver dig en masse automatiske funktioner og muligheder for indstillinger.
Med AACO (Auto Adaptive Contrast Optimization) bliver kvaliteten af de scannede billeder højere, og detaljer på negativer bliver forbedret med Multi-Exposure ("Flere fremkaldelser").
Scanneren kører med ægte multitasking og 64-bit hardware support, den er ekstremt hurtig og effektiv.

NegaFix, Selective Color Correction, Auto Adjust, USM, plus many more og ikke mindt SRD (Smart Removal of Defects) - Smart fjernelse af mindre defekter, som ridser, snavns og støv.

Med Plustek OpticFilm 8100 er det lettere end nogensinde at komme i gang. 8100 er den ideelle film scanner til en bred vifte af brugere, herunder private brugere, amatørfotografer og fotografer.

Der medfølger en diasholder og en negativholder.

Se filmen her...

onsdag den 7. maj 2014

OpticPro ST640












Den nye OpticPro ST640 er en højtydende film, dias og foto scanner designet til at scanne 35 mm dias, 35mm film, 120/220 rullefilm, ark film op til 5 "x7", og fotografier op til 8 "x11".

Inkluderet er tre forskellige størrelser filmholdere at sikre høj kvalitet i scanninger, forebygge skader på negativer og dias og strømliner din scannings arbejdsgang. OpticPro ST640 kan scanne seks monterede 35 mm dias eller tolv 35 mm negativer på samme tid. Plustek OpticPo ST640 har også filmholdere til 120/220 film og film op til 5 "x7".

Den medfølgende software er designet til at forenkle film, dias og fotoscanning opgaver, mens de medfølgende TWAIN-drivere sammenkoble OpticPro ST640 til enhver billeddannelse ansøgning.

En helt utrolig scanner med en lang række professionelle funktioner og en fleksibilitet som ikke er set før! Og med en hardware opløsning på hele 3200 x 6400 DPI.

Fleksibilitet for forskellige størrelser medier!

Her det direkte link...


3 filmholdere medfølger, holder forskellige størrelser af negativer / dias, fra en 12 x 35 mm rammer (4 frames x 3 firmstrips), 6 monterede 35 mm dias, en 120/220 film, og 4 "x 5" films. Transparency scanningsområdet er ca 5 "x 7".

5 one-touch-action knapper

Kopier, OCR, PDF, E-Mail, og Custom (Brugerdefineret knap funktion kan indstilles med den medfølgende Action Manager.)


IDÉER Teknologi

IDEAS Teknologi (Intelligent Detection & Easy Scan Technology) er en innovativ teknik til at forenkle scanning! IDEAS teknologi automatisk flere billeder, genkender billedtyper, retter skæve billeder, lokaliserer billede kanter, og scanner hver enkelt billede til en separat fil. . . alle med et enkelt tryk på en knap!

Image Sensor CCD

Lyskilde: Koldkatodelysstofrørsteknologi
Optisk opløsning 3200 dpi
Hardware-resolution 3200 x 6400 DPI
Scan Modes Farve: 48-bit input, 24/48-bit udgang
Gråtoner: 16-bit input, 8/16-bit output B / W: 1-bit
Scannings hastighed 31,3 Sec (farvetilstand, 300 dpi, A4)
Scanningsområde (B x L) Reflekterende: 216 x 297 mm (8,5 "x 11,69")
Gennemsigtighed: 127 x 178 mm (5 "x 7")
Action Button Kopier, OCR, PDF, E-Mail, Brugerdefineret
Power Supply 24 VDC / 0,75 A
Strømforbrug 18 W (drift), ? 5 W (dvale)
Grænseflade USB 2,0
Vægt 2,8 kg (6.2 lbs)
Dimensioner (B x D x H) 440 x 265 x 79 mm (17,3 "x 10,4" x 3,1 ")
Protokol TWAIN-kompatibel
OS Windows 2000 / XP / Vista / 7

Hardwarekrav IBM kompatibel PC med Pentium II eller hurtigere CPU
cd-rom-driveren
En ledig USB 2,0 port
512 MB RAM (1 GB anbefales)
800 MB ledig HDD-plads (1 GB anbefales)


Følgende software medfølger:

NewSoft Presto! ImageFolio 4,5
ABBYY FineReader 9,0 Sprint
Plustek OpticTWAIN
Plustek Action Express

torsdag den 1. maj 2014

Fujifilm Instax SHARE SP-1



Fujifilm Instax SHARE SP-1

Her det direkte link...

Fujifilm Instax SHARE SP-1 er en genial lille batteridreven “lomme” fotoprinter som udskriver dine billeder trådløst via WiFi fra iPhone’s iPads, SmartPhones og Tablets. Del dine billeder  øjeblikkeligt i creditcard størrelse.

Instaler Appen her på siden, og tilføj templates (print masker) og effekter direkte, uden brug af computer.

Da printeren kan drives på det medfølgende indbyggede batteri, kan du udskrive dine billeder direkte hvor og når som helst, til familiefesten, på ferien, til eventen eller bare når du har lyst. Og så fylder den ingenting!

Dette er en helt ny måde at nyde og dele ægte fotografi på! Og dine billeder bliver originaler på stedet. Den bruger ikke toner eller andre forbrugsstoffer udover film materiale!

Og netop det at den ikke fylder meget og flot designet gør den til en naturlig følgesvend til en hver type af oplevelser, deraf navnet – SHARE = del og Instax = øjeblikkeligt!

Det eneste du har brug for er printeren og Instax mini film, så er du kørende…

Se filmen her…




Real Time Skabelon

Når du vælger " Real Time skabelon" og tage et billede, vil dato, sted, vejr, temperatur og luftfugtighed er angivet i rammen. Da du ikke kan lave en kopi med denne skabelon , vil billedet være den eneste i verden.

Limited Edition Skabelon

Hver udskrift er nummereret, så det ligner et begrænset oplagt. Et unikt print, som deles med de folk, der betyder mest for dig – en original!

SNS skabelon ( for Facebook og Instagram )

Skabelon til udskrivning af billeder uploadet til sociale netværk (SNS) service. Med profilen foto og antallet af folk, der er angivet - sjovt sammen med SNS.

Square Skabelon

Skabelon, der passer til billedet beskåret til en firkant . Det er muligt at skrive dine følelser og beskeder for at gøre hukommelsen mere levende.

Standardskabelon

Den enkle Instax ramme gør billedet skiller sig ud.

Flere funktioner i Instax SHARE App – Filtre

"Black & White" og " Sepia "

Image upload til sociale netværk (SNS) tjeneste

Det er muligt at uploade et indrammet foto til SNS efter udskrivning. (undtagen realtime skabelon fotos)


Specifikationer

Optagelse metode 3-farve (RGB) LED eksponering med liquidcrystal lukker
Film Fujifilm Instant Color Film "Instax mini"
Fotokapacitet 10 prints / pakke
Billedstørrelse 62mm x 46mm
Understøttet billedstørrelse 640 x 480 punkter
Udskrivning opløsning 10 dots / mm (254 dpi)
Udskrivning niveauer 256 niveauer per farve (RGB)
Grænseflade Standard overholdelse: IEEE802.11b / g, Operation frekvens: 2412MHz til 2462MHz (11ch), adgang metode: Infrastruktur
Understøttet billedformat JPEG
Udskrivning Billedkvalitet optagelse - foto output (ført ud): ca. 16 sek.
Udskrivning kapacitet (når der anvendes CR2 lithium-batterier) Ca.. 100 prints (baseret på vores Testkonditioner)
Strømforsyning To CR2/DL CR2 lithium-batterier, AC strømadapter
(sælges separat: AC-5VX)
Strømforbrug 2,5 W
Driftstemperatur +5 ° C til + 40 ° C (ingen kondensering)
Dimensioner 101.6mm x 42mm x 122.5mm
Vægt 253g (uden batteri og film pack)

Android ™-telefoner: Monteret med Android Ver. 2.3.3 eller nyere og Google Play.
iPhones ®: Monteret med iOS Ver. 5.1 eller senere.

MB! Nogle typer af telefoner, der opfylder ovennævnte betingelser, kan ikke være foreneligt med Instax SHARE selvom app'en er installeret.